Το όραμά μας... 

Η Hellenic Robotics δεν είναι μία ακόμη εισαγωγική εταιρεία, ή ένας αποκλειστικός αντιπρόσωπος κάποιου απρόσωπου οίκου του εξωτερικού. Είμαστε μία Ελληνική εταιρεία τεχνοβλαστός, αποτελούμενη από στελέχη με απόλυτη επιστημονική επάρκεια. 

Μία επιλεγμένη ομάδα συνεργατών, με πάθος για εφαρμοσμένη καινοτομία, αφοσιωμένη προσήλωση στην έρευνα, με εμπεριστατωμένη δημιουργική άποψη και απαράμιλλη αισθητική στην σχεδίαση, παράγουν έργο, που όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει δημιουργίες επώνυμων οίκων του εξωτερικού, αλλά σε κάθε περίπτωση επιδεικνύει τεχνογνωσία αιχμής εφαρμοσμένη με συνέπεια, σε μία σειρά ρομποτικών εργαλειομηχανών, που απευθύνονται σε ευρύτατης κλίμακας βιομηχανικές, βιοτεχνικές ή ακόμη και ατομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Η υποβολή των μηχανών μας σε σκληρές συνθήκες παραγωγικής διαδικασίας, συχνά  σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας, βιομηχανικών παρασιτικών θορύβων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή καινοτόμων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και την ανάπτυξη λογισμικών φιλικών  προς τον χρήστη, εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χειριστές. 

Ατενίζοντας το μέλλον με εξαιρετική αισιοδοξία, η ομάδα ανάπτυξης καινοτόμων μεθόδων και  διαδικασιών, εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει λύσεις στους πλέον εξειδικευμένους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες,  στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της παγκόσμιας αγοράς.  

Computerized Numerical Control

Τεχνολογία αιχμής πιο προσιτή από ποτέ!